logo

Servicii

Ruluit jante din Aliaj

Greselile din trafic sunt inevitabile, indiferent ca este vina voastra sau a altor participanti la trafic. Cum obstacolele sunt la tot pasul, atat pe carosabil cat si in parcari sau alte spatii, se intampla destul de frecvent ca masina voastra sa fie avariata, componentele dintre cele mai expuse fiind jantele.

Sudura aluminiu

Sudura aluminiu Sudarea aluminiului este vazuta ca fiind ceva dificil, probabil datorita faptului ca necesita un aparat “special” de sudura. Dificultatea sudarii aluminiului o reprezinta defapt oxidul de aluminiu care are un punct de topire mult mai mare decat cel al aluminiului care se afla sub acest strat de oxid

Echilibrat roti

O roata neechilibrata scurteaza viata sistemului de rulare, directie si al suspensiei. Daca simtiti vibratii in volan care încep de regula de la 80-90 km/h si cresc in amplitudine, si/sau frecventă odata cu cresterea vitezei, atunci trebuie sa verificati echilibratul rotilor.

Montat/demontat anvelope

Montarea, demontarea, umflarea si echilibrarea anvelopelor dumneavoastra trebuie efectuate cu echipament adecvat folosit de catre un personal calificat.

Presiune azot

Economisiti combustibil (o presiune corecta a anvelopei micsoreaza rezistenta la rostogolire).