Inele de centrare jante

PRODUSE DE CALITATE

Inelele de centrare sunt utilizate atunci cand diametrul interior al gaurii centrale a jantei este mai mare decat diametrul butucului masinii.

Pentru a umple acest gol, sunt utilizate inelele de centrare care, montate corespunzator, ajuta la echilibrarea corecta a jantelor. Totodata, este important sa stiti ca marea majoritate a producatorilor de jante aftermarket aleg sa lase intentionat un diametru mai mare in centrul jantei, astfel incat aceasta sa poata fi utilizata pe un numar cat mai mare de autovehicule.
SAFE WHEELS

Desi suntem tentati sa credem ca siguranta drumurilor facute cu masina este determinata numai de calitatea anvelopelor, trebuie sa stiti ca exista si alte piese carora trebuie sa le acordati o atentie deosebita. Este si cazul inelelor de centrare a jantelor, accesorii de mici dimensiuni ce se folosesc la centrarea perfecta a jantei pe butucul masinii, utilizarea acestora avand un rol important in inlaturarea posibilelor zgomote si vibratii care se simt in volanul autovehiculului la viteze mai mari de peste 50 de kilometri la ora.

Calitatea joaca si de aceasta data un rol importat, de aceea piata de profil vine cu doua variante de inele de centrare jante, unele fiind confectionate din aluminiu si altele dintr-un plastic cu o rezistenta crescuta. Noi va punem la dispozitie ambele variante testate in prealabil, calitatea acestora fiind incontestabila.

Este important de stiut ca alegerea inelelor de centrare nu se face la intamplare, tocmai de aceea va recomandam sa cereti ajutor specializat, ori sa fiti atenti ca acestea sa corespunda cu seria autovehiculului pe care vor fi montate si codul VIN.


Totodata, pentru a fi siguri ca montati pe masina dumneavoastra inelele de centrare potrivite, trebuie sa aveti in vedere marca, modelul si anul fabricatiei al autovehiculului, marca, tipul jantei si diametrul deschiderii din centrul acesteia, fiind extrem de important sa aveti cunostinta si despre diametrul centrului butucului masinii.

Pentru a raspunde tuturor nevoilor venite din partea dumneavoastra, comercializam diverse tipuri de inele de centrare, iar daca aveti nevoie de asistenta in alegerea acestora, va incurajam sa ne contactati pentru a alege impreuna piesele potrivite pentru masina dumneavoastra.


Comanda acum

Date de contact

0756 275 851

Program de lucru:

Luni - Sambata
07:00 - 20:00

Duminica
08:00 - 14:00

B-dul C. A. Rosetti 8 A, Iasi