Anvelope Second Hand

STOC IN TIMP REAL

Toate anvelopele Safe Wheels second hand sunt verificate de echipa noastra pentru a nu prezenta taieturi, galme sau alte probleme

Daca vreti sa economisiti bani, dar, totodata, sa nu faceti rabat de la calitate si sa nu va puneti siguranta dumneavoastra si a celor dragi in pericol, trebuie sa stiti ca aveti optiunea de a va dota masina cu anvelope second hand. In situatia in care alegeti aceasta varianta, nu trebuie sa va faceti probleme ca veti cumpara cauciucuri de proasta calitate si cu defecte.

Va reamintim ca indiferent de alegerea pe care o faceti, aceea de a achizitiona anvelope noi sau second hand, trebuie sa acordati o atentie sporita caracteristicilor precizate in cartea masinii atunci cand va schimbati cauciucurile, astfel incat siguranta sa nu va fie pusa in pericol si sa evitati aparitia problemelor odata cu montarea pe autoturism a unor anvelope necorespunzatoare: grad de uzura crescut, probleme de natura tehnica la sistemul de roti, disconfort la rulare etc.
Daca aveti nevoie de ajutor in ceea ce priveste alegerea anvelopelor potrivite, echipa Safe Wheels va sta la dispozitie!

Date de contact

0756 275 851

Program de lucru:

Luni - Sambata
07:00 - 20:00

Duminica
08:00 - 14:00

B-dul C. A. Rosetti 8 A, Iasi