Politica de confidentialitate

Operatorul

SC SAFE WHEELS INVEST SRL, cu sediul in Bulevardul C.A. Rosetti nr. 8A, 700141, Iasi, reprezinta operatorul datelor cu caracter personal, fiind astfel responsabil pentru procesarea acestora.

Colectarea datelor cu caracter personal se face doar cu acordul dvs. In cazul refuzului, SC SAFE WHEELS INVEST SRL se afla in imposibilitatea de a incheia contracte de prestare servicii cu dvs. si de a trimite informatii necesare, deoarece nu are la dispozitie informatii esentiale legate de identitatea dvs.

Identitatea si datele de contact ale SC SAFE WHEELS INVEST SRL in calitate de operator de date personale:

SC SAFE WHEELS INVEST SRL

Sediu social: Bulevardul C.A. Rosetti nr. 8A, 700141, Iasi

Punct de lucru: Bulevardul C.A. Rosetti nr. 8A, 700141, Iasi

CUI: 24704208

Reg. Com.: J22/3284/2008

Capital social: 500 Lei

T: 0232.272.869

E: office@safewheels.ro

Datele colectate

SC SAFE WHEELS INVEST SRL prelucreaza datele cu caracter personal de mai jos:

1. Nume, prenume, telefon, adresa de e-mail.

2. Profilul din social media.

3. Informatiile pe care le furnizati despre preferintele dvs.

4. Informatii despre utilizarea site-ului de catre dvs.

5. Informatiile pe care le primim prin comunicarea telefonica, prin SMS-uri, e-mailuri si alte canale de comunicare.

6. Informatii despre computerul dvs. si utilizare site-ului (adresa de IP, locatia geografica, tipul de browser, sursa de referinta, durata vizitei, numarul de afisari ale paginii).

7. Informatii legate de deschiderea e-mailurilor trimise si accesarea link-urilor trimise.

Scopul pentru care colectam

SC SAFE WHEELS INVEST SRL colecteaza date cu urmatoarele scopuri:

1. Pentru a va oferi serviciile noastre.

Va solicitam datele pentru a putea incheia contracte comerciale.

2. Pentru a putea comunica

Va solicitam datele in scopuri variate, cum ar fi acela de a solutiona diferite sesizari ale dvs., de a va oferi servicii personalizate si de a aflat opiniile dvs. asupra serviciilor noastre.

3. Pentru a va trimite informari (newslettere)

Va solicitam date pentru a va trimite informari comerciale/newslettere, in format electronic. Pentru acest lucru va cerem consimtamantul/acordul si va solicitam adresa de e-mail, in mod expres; avem ca temei al prelucrarii interesul nostru legitim. Va puteti retrage oricand consimtamantul, exprimand astfel optiunea dumneavoastra de a nu mai primi newsletter-ul nostru in viitor, facand click pe „dezabonare" atunci cand primiti e-mailul respectiv.

4. Pentru a ne imbunatati serviciile

Va solicitam feedback-ul pentru a va putea oferi cele mai bune servicii.

5. Securitatea, detectarea si prevenirea fraudei

Utilizam informatii, care pot include date cu caracter personal, pentru a preveni frauda si alte activitati ilegale sau care incalca drepturile persoanelor fizice. De asemenea, folosim aceste informatii pentru a investiga si detecta frauda. Putem utiliza datele personale pentru evaluarea riscurilor si pentru scopuri de securitate, inclusiv autentificarea utilizatorilor. In acest scop, datele cu caracter personal pot fi comunicate unor terte parti, cum ar fi autoritatile de aplicare a legii, conform reglementarilor aplicabile in vigoare.

6. Motive juridice

In acest scop, trebuie sa utilizam informatiile furnizate, care pot include date cu caracter personal, pentru a rezolva disputele juridice sau reclamatiile, pentru investigatiile si respectarea reglementarilor, pentru a pune in aplicare un acord sau pentru a confirma solicitarile din partea organelor de drept, in masura in care acest lucru este prevazut de lege.

SC SAFE WHEELS INVEST SRL colecteaza date in urmatoarele cazuri:

1. Daca sunteti un angajat sau un alt tip de colaborator

Pentru a intra in relatii contractuale cu noi (Contract Individual de Munca etc.) si pentru a comunica, va solicitam datele impuse de lege pentru a incheia contracte de munca, in temeiul unei obligatii legale: nume, prenume, domiciliu, data si locul nasterii, coordonatele actului de identitate, acte de studii, cazier judiciar, cazier fiscal, CV-uri, adeverinta medicala etc.

2. Daca doriti sa va angajati la SC SAFE WHEELS INVEST SRL

Utilizam datele personale continute in CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificarile solicitantilor pentru o pozitie, inclusiv pentru programele noastre de „internship”. Ne bazam prelucrarile pe interesul de potentiala incheiere si derulare a unui contract de munca.

Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dvs. sunt numele, adresa de e-mail, telefonul, adresa, datele personale incluse in CV, detaliile privind educatia si instruirea, calificarile profesionale, precum si alte date cu caracter personal pe care ni le puteti furniza direct.

3. Daca sunteti un partener de afaceri/furnizor

Utilizam datele dvs. personale pentru a pastra contactul direct si a mentine relatia contractuala cu dvs. Colectam aceste date avand ca temei incheierea de contracte comerciale.

Utilizam datele dvs. de contact pentru a facilita comunicarea in timp real a informatiilor relevante cu privire la relatia noastra contractuala.

In anumite situatii, va putem solicita unele date cu caracter personal in temeiul unei obligatii legale, impuse de legislatia in vigoare.

5. Daca sunteti utilizator al site-urilor noastre:

https://www.vulcanizareiasi.ro

Folosim datele personale pe care le colectam de la dvs. atunci cand vizitati site-urile noastre in scopul de a monitoriza traficul si de a imbunatati continutul acestora. Ne bazam in aceasta activitate de procesare a datelor pe interesul nostru legitim.

Temeiurile de prelucrare a datelor cu caracter personal pot fi: o obligatie legala (in cazul in care SC SAFE WHEELS INVEST SRL este obligata legal sa divulge anumite date cu caracter personal autoritatilor publice) sau interesul legitim al SC SAFE WHEELS INVEST SRL de a efectua o tranzactie in cel mai eficient mod.

Furnizarea de date cu caracter personal

Atunci cand datele cu caracter personal va sunt solicitate direct, acestea sunt solicitate in scopurile mentionate anterior, deoarece altfel nu ne vom putea indeplini activitatea specifica.

Transmiterea de date cu caracter personal catre terti

Desi, ca o regula generala, noi nu divulgam datele dumneavoastra personale catre terti, exista posibilitatea: de transmitere a datelor personale relevante catre autoritati publice, daca exista obligatia legala, in contextul furnizarii de catre noi a serviciilor solicitate de dvs.

Durata procesarii

Datele dvs. personale vor fi stocate pana la momentul incetarii relatiei cu clientul, cu exceptia cazului in care avem obligatia legala de a stoca in continuare datele dvs. in scopul de a le prezenta autoritatilor publice.

Perioada stocarii datelor

SC SAFE WHEELS INVEST SRL stocheaza datele dvs. cu caracter personal cat timp este necesara prelucrarea si pana la momentul cand ne solicitati sa le stergem. Vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Drepturile dumneavoastra

Dvs. aveti urmatoarele drepturi:

Dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor si o copie a datelor procesate - va permite sa obtineti confirmarea faptului ca datele dvs. personale sunt prelucrate de catre noi si, daca este afirmativ, care sunt detaliile relevante ale acestor activitati de prelucrare.

Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete - va permite sa rectificati datele dvs. personale daca sunt incorecte.

Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal si, in cazul in care datele cu caracter personal au fost facute publice, transmiterea informatiilor referitoare la solicitarea de stergere catre alti operatori - va permite sa obtineti stergerea datelor dvs. personale in anumite cazuri, ca de exemplu:

• daca datele nu mai sunt necesare in legatura cu scopurile pentru care au fost colectate;

• daca procesarea s-a bazat pe consimtamantul dvs. si daca v-ati retras consimtamantul sau acesta a expirat sau in cazul in care nu mai exista un temei juridic pentru procesarea datelor dvs. personale;

• o instanta sau o autoritate de reglementare a decis ca datele dvs. cu caracter personal in cauza trebuie sterse;

• daca se dovedeste ca datele dvs. personale au fost prelucrate in mod ilegal.

• La randul nostru, avem dreptul sa refuzam solicitarea dvs. de stergere a datelor cu caracter personal, daca este necesar sa le prelucram:

• pentru exercitarea dreptului la libera exprimare si informare;

• pentru a respecta o obligatie legala de prelucrare, pentru a indeplini o sarcina executata in interes public sau in cadrul exercitarii unei autoritati oficiale cu care suntem investiti;

• pentru motive de interes public in domeniul sanatatii publice;

• pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor - va permite sa obtineti restrictia de procesare a datelor dvs. cu caracter personal in anumite cazuri, de exemplu, atunci cand contestati acuratetea datelor dvs. cu caracter personal, pentru o perioada care ne permite sa verificam aceasta acuratete.

Dreptul la portabilitatea datelor va permite sa primiti datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si lizibil, sau sa transmiteti aceste date unui alt operator de date.

Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu intentia de a inceta prelucrarea - va permite sa obiectati la procesarea ulterioara a datelor dvs. cu caracter personal, in conditiile si in limitele stabilite de lege.

Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere.

Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere daca considerati ca prelucrarea datelor este o incalcare a GDPR. Puteti depune plangere in special la autoritatea de supraveghere din statul membru al Uniunii Europene: (i) in care aveti resedinta obisnuita; sau (ii) in care se afla locul dvs. de munca; sau (iii) in care a avut loc presupusa incalcare a drepturilor dvs. cu privire la protectia datelor.

In Romania, autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP). Detaliile de contact ale ANSPDCP sunt urmatoarele:

• Adresa: Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, Bucuresti, Romania, cod postal 010336

• Numar de telefon (fix): 031 805 92 11

• Numar de fax: 031 805 96 02

• Adresa de email: anspdcp@dataprotection.ro

• Website: http://www.dataprotection.ro/