Senzori de presiune roti

PRODUSE DE CALITATE

Siguranta dumneavoastra si confortul pe care il aveti in timpul deplasarii cu masina sunt determinate in mare parte de starea rotilor in ansamblul lor, acesta fiind motivul pentru care presiunea trebuie sa fie in parametri optimi.

SAFE WHEELS

Pentru a scapa de grija drumurilor la vulcanizare, trebuie sa stiti ca puteti achizitiona si monta pe masina senzori de presiune care sa va avertizeze atunci cand aceasta scade sau cand apar anomalii la nivelul uneia sau mai multor roti in timpul deplasarii, dar si al stationarii.

Este important sa aveti in vedere ca la achizitionarea unui senzor de presiune trebuie sa fiti bine informat, de aceea noi va stam la dispozitie pentru a va furniza toate datele necesare, astfel incat dumneavoastra sa alegeti cea mai buna varianta.


Inainte de a va decide asupra produsului dorit, trebuie sa stiti ca senzorul de presiune se monteaza in interiorul rotii, de obicei fiind localizat langa supapa de umflare a cauciucului. Tocmai de aceea la schimbarea periodica a anvelopelor - in sezonul rece si in sezonul cald – trebuie sa remontati si senzorii de presiune.

Cu scopul de a va usura cautarea, va stam la dispozitie cu orice fel de informatii si va aducem in atentie cei mai buni senzori de presiune, calitatea, rezistenta si pretul acestora fiind asigurate.

Date de contact

0756 275 851

Program de lucru:

Luni - Sambata
07:00 - 20:00

Duminica
08:00 - 14:00

B-dul C. A. Rosetti 8 A, Iasi