Roluire & Indreptare jante

SERVICII PROFESIONALE

Daca autoturismul are trepidatii sau vibratii neobisnuite in timp ce merge s-ar putea ca una din jantele dumneavoastra sa fie deteriorata.

In afara acestui disconfort, o janta cu probleme va contribui, din nefericire, la cresterea substantiala a gradului de uzura a anvelopei, va crea toate premisele aparitiei unei explozii si poate duce inclusiv la probleme de factura tehnica ale masinii.
SAFE WHEELS

Pentru a evita neplacerile in timpul deplasarii, dar si pentru a mentine aspectul masinii, va asteptam la Safe Wheels pentru a va indrepta jantele.


Aceasta procedura presupune incalzirea zonei afectate si aducerea sa la forma initiala, indreptarea, cu ajutorul unei prese hidraulice.
Trebuie sa stiti ca suntem pregatiti pentru realizarea acestor operatiuni, ca dispunem de cele mai moderne echipamente si ca facem totul cu foarte multa rabdare si atentie. Totodata, dupa indreptarea jantei ne ocupam de remontarea acesteia si de echilibrarea anvelopei, astfel incat odata ce parasiti vulcanizarea noastra sa nu mai aveti nicio grija.
In situatia in care nu sunteti siguri daca jantele masinii dumneavoastra sunt deteriorate, puteti sa ne faceti o vizita la sediu Safe Wheels, din Bulevardul C.A. Rosetti, nr. 8A, Iasi si veti beneficia de o verificare gratuita.

Date de contact

0756 275 851

Program de lucru:

Luni - Sambata
07:00 - 20:00

Duminica
08:00 - 14:00

B-dul C. A. Rosetti 8 A, Iasi