SAFE WHEELS

Servicii profesionale


Calitatea, profesionalismul si respectul pentru clienti sunt principiile care stau la baza activitatii Safe Wheels, un brand care a marcat piata de profil din Iasi si care are o experienta de mai bine de unsprezece ani, fiind lansat in sfera de profil in data de 1 aprilie 2011.

Fiind unul dintre cele mai mari si moderne depozite de anvelope, noi si second hand, dar si de jante din Iasi, Safe Wheels ofera clientilor sai o gama variata de produse si servicii.

SAFE WHEELS

Echilibrare roti

Siguranta masinii dumneavoastra, dar si fiabilitatea acesteia este determinata de starea rotilor.


Daca mergeti cu rotile neechilibrate veti ajunge sa va confruntati cu vibratii (la nivelul volanului), care pot fi resimtite la diverse viteze, uzura neregulata si prematura a anvelopelor si, totodata, cu uzura nedorita a suspensiei automobilului.


Detalii aici
SAFE WHEELS

Hotel anvelope

Safe Wheels va pune la dispozitie un serviciu hotelier pentru anvelope, la un pret avantajos.


Daca vreti sa scapati de povara depozitarii si v-ati decis sa beneficiati de serviciul nostru hotelier pentru anvelope, va asteptam la sediul din Bulevardul C. A. Rosetti, nr. 8A!


Detalii aici
SAFE WHEELS

Roluire & Indreptare jante

Daca autoturismul are trepidatii sau vibratii neobisnuite in timp ce merge s-ar putea ca una din jantele dumneavoastra sa fie deteriorata.


In afara acestui disconfort, o janta cu probleme va contribui, din nefericire, la cresterea substantiala a gradului de uzura a anvelopei, va crea toate premisele aparitiei unei explozii si poate duce inclusiv la probleme de factura tehnica ale masinii.


Detalii aici

Date de contact

0756 275 851

Program de lucru:

Luni - Sambata
07:00 - 20:00

Duminica
08:00 - 14:00

B-dul C. A. Rosetti 8 A, Iasi