Sudura jante

SERVICII PROFESIONALE

Personalul nostru calificat realizeaza lucrari de sudura in argon, folosind procedeul MIG/MAG.

Astfel, indiferent daca autoturismele dumneavoastra sunt dotate cu jante de aluminiu sau de aliaj, care au nevoie urgenta de reparatii, trebuie sa stiti ca la Safe Wheels rezolvam aceasta problema.
SAFE WHEELS

Stimati clienti, cu totii ne dorim sa prelungim durata de viata a masinii noaste, sa o mentinem in cea mai buna stare, iar siguranta pe parcursul rularii sa ramana la cele mai inalte standarde. Din pacate insa, calitatea scazuta a infrastructurii rutiere ne pune uneori in pericol si lasa urme asupra masinii noastre. Tocmai de aceea venim in intampinarea dumneavoastra cu un nou serviciu, fiind vorba despre sudura jantelor.

Mai mult, din dorinta de a veni in sprijinul clientilor nostri si de a oferi servicii de cea mai inalta calitate, personalul nostru calificat realizeaza lucrari de sudura in argon, folosind procedeul MIG/MAG.

Desi la prima vedere sudura in argon nu pare foarte diferita de cea clasica, trebuie sa stiti ca aparatura de ultima generatie este cea care face diferenta si creste substantial calitatea lucrarii. Cu un pistol de lipit modern si folosindu-se argonul, care joaca rol de catalizator, oferim o protectie crescuta a calitatii lucrarii si avem siguranta ca nu vom deteriora si mai tare suprafata de interventie. Tot acest procedeu are loc intr-un spatiu special destinat acestor interventii, dat fiind ca prezenta aerului duce la formarea oxizilor, un fenomen care trebuie evitat!

Asa cum am precizat, oferim servicii de sudura a jantelor, atat pentru cele de aluminiu, cat si pe cele de aliaj, aplicand un gaz de tip MIG sau MAG ce ajuta la mentinerea unui mediu potrivit pentru realizarea acestor interventii. Este util de stiut ca folosim gaze de natura activa pentru sudura jantelor de otel, in timp ce pentru aliajele de aluminiu folosim argonul alaturi de heliu si cupru cu magneziu.

Interventiile noastre sunt desfasurate de specialisti, cu echipamente de cea mai buna calitate, tocmai de aceea reusim sa redam tuturor jantelor un aspect de nou, iar elasticitatea si proprietatile materialelor pe care am lucrat sunt mentinute la cele mai bune standarde.

Date de contact

0756 275 851

Program de lucru:

Luni - Sambata
07:00 - 20:00

Duminica
08:00 - 14:00

B-dul C. A. Rosetti 8 A, Iasi